Multipanel

Multipanel

Het is tijd voor een nieuwe manier van baden
Multipanel is de nieuwe generatie moderne badkamers die voordelen biedt waar u beslist enthousiast van wordt. Met de wand panelen van Multipanel verandert u uw oude badkamer in de kortste tijd in de badkamer van uw dromen – tegen aanzienlijk lagere kosten dan bij een klassieke renovatie met tegels. Ontdek Multipanel en blaas uw badkamer nieuw leven in.
Snelle en eenvoudige installatie

Snelle en eenvoudige installatie

Volledig waterdicht en hoeft niet te worden gevoegd

Volledig waterdicht en hoeft niet te worden gevoegd

Eenvoudig schoon te maken - even met een doek erover en klaar

Eenvoudig schoon te maken - even met een doek erover en klaar

Geschikt voor retrofit op bestaande tegels

Geschikt voor retrofit op bestaande tegels

Oneindig veel stijlvolle design-opties

Oneindig veel stijlvolle design-opties

15 jaar garantie

15 jaar garantie

Geen voegen

Eindelijk gladde oppervlakken in de badkamer, zonder voegen die het beeld verstoren en vuil aantrekken. En bovendien: geen schimmel meer. Dankzij de grote, doorlopende vlakken van maximaal 240cm hoog en 120cm breed en het geniale verbindingssysteem ziet uw badkamer er vanaf nu nog groter uit.

Veelvoud aan kleuren en designs

Badkamers zijn niet langer alleen maar wit of grijs. Vanaf nu is er ook afwisseling in de badkamer. Maak uw keuze uit een breed palet aan kleuren en aantrekkelijke designs, u vindt hier gegarandeerd de stijl die bij u past.

Eenvoudige en schone installatie

Wilt u uw badkamer zo snel mogelijk veranderen en binnen een veel korter tijdbestek dan de klassieke badkamer renovatie? Geen Probleem. U kunt de Multipanel panelen direct over bestaand tegelwerk verlijmen of, afhankelijk van de toestand van de wanden, op een frameconstructie bevestigen. Hoe u Multipanel ook installeert: binnen een handomdraai creëert u een compleet nieuw badkamergevoel.

Eenvoudig onderhoud

Wanneer had u voor het laatst zin om uw badkamer schoon te maken? Waarschijnlijk nog nooit. Met Multipanel wordt dat anders: even afvegen met een vochtige doek (bij sterke vervuiling met een vloeibaar, niet schurend schoonmaakmiddel) en uw badkamer glanst weer als nieuw.

100% Waterbestendig

De watervast verlijmde multiplex kern is van zeer hoge kwaliteit en bestand tegen kokend water. Bij een juiste verwerking van de panelen, in combinatie met een verzegeling door siliconenkit, zult u jarenlang plezier hebben van uw nieuwe wandpanelen; daar kunt u op vertrouwen.

Innovatieve technologie

Niet alleen de Multipanel-platen zijn het resultaat van jarenlang onderzoek en ervaring, ook het optioneel verkrijgbare messing-en-groefsysteem “Hydrolock” is gebaseerd op innovatieve techniek. Met “Hydrolock” kunnen twee panelen aan de lange kant met elkaar worden verbonden, waarbij de vrijwel onzichtbare voeg al tijdens de installatie met siliconenkit wordt verzegeld.